Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

O tali i se su'esu'ega i luga ole laiga o fa'ata'ita'iga e ono o kalone lapisi na fa'ata'ita'iina e le San Francisco Public Works o se vaega o se polokalame fa'ata'ita'i e lua masina e le'i maua ai se manumalo po'o se faia'ina, ona o le to'atele e le'i fiafia i mamanu ta'itasi.
Ua mae'a le tauvaga a le San Francisco Trash Can, ma ua filifilia e le aofia le sili ona lelei o mamanu e ono.I le taimi nei, o faamasino, e taʻua foi o tagata ofisa o le taulaga, o loʻo toe iloiloina iloiloga, ma o le a manumalo ia Novema.
I le mae'a ai o le toeitiiti atoa le fa tausaga ma le $550,000 e fausia ai le isi kalone lapisi a le taulaga, ua toeitiiti lava mae'a le fa'atalitali umi mo le isi a'ai lapisi.
E sili atu nai lo le 1,000 tali mai tagata auala na auai i se suʻesuʻega i luga ole laiga i se pailate lua masina na faʻaalia ai le leai o se manumalo poʻo se faiaina i totonu o faʻataʻitaʻiga e ono na faʻataʻitaʻiina, ae o pusa lapisi na faʻatupuina ai ni lagona malolosi.
O lea su’esu’ega o se tasi lea o numera e tele o le a silasila i ai le Ofisa o Galuega a le malo pe a faia se faaiuga.O le a o'o i le tele o masina ona fa'ato'a taia ai i luga o le alatele ni apa fou, e mafai ona tu'u fa'asolosolo.
I se tulaga lautele, sa le fiafia le au tali i le tele o apa.E tusa ma le 40 pasene poʻo le sili atu o tagata tali mai na latou fai mai latou te "le fiafia" i soʻo se tasi o faʻataʻitaʻiga e ono e ese mai lo latou fiafia i le apa pe manatu e lelei.
E lua fagu e tu matilatila i le faia o se tali polarized.O le BearSaver e maualuga le pasene o i latou na fai mai latou te fiafia i ai (32%), ae o se pasene tele o tagata na tali mai e le'i a'afia (44%). O le "Salt & Pepper" e mafai - fa'atusa e pei o le masima ma le pepa lulu - o le fa'ata'ita'iga lona lua e sili ona fiafia i ai, ma le kuata fai mai latou te fiafia i ai, ae sili atu i le afa o tagata tali mai (55%) e le'i fiafia i ai. O le "Salt & Pepper" apa - fa'atusa e pei o le masima ma le pepa lulu - o le fa'ata'ita'iga lona lua e sili ona fiafia i ai, ma le kuata fai mai latou te fiafia i ai, ae sili atu i le afa o tagata tali mai (55%) e le'i fiafia i ai.O le fagu Masima ma Pepe, e foliga pei o se lulu masima ma pepa, o le faʻataʻitaʻiga lona lua e sili ona lauiloa: o le kuata na fai mai latou te fiafia i ai, ae sili atu i le afa o tagata na tali mai (55%) e leʻi fiafia. “Masima ma Pepe”罐——形状像盐和胡椒瓶——是第二受欢迎的模型,四分之一的人表示他们喜,使耶和华迎的模型,四分之一的人表示他们喜,欢家耶者(55%) 对此不以为然。 “Masima ma le Pepa”欢 它 , 但 超过 一半 受访 者 者 者 对 此 不。。。 以为然以为然 以为然 以为然 以为然 以为然 以为然 以为然 以为然 以为然Баночка Salt & Pepper i форме солонки ma перечницы была второй по популярности моделью: четверть сказали, что им она польность спондентов (55%) не согласились. O le fagu masima ma le pepa o Salt & Pepper o le faʻataʻitaʻiga lona lua sili ona lauiloa, ma le kuata fai mai latou te fiafia i ai, ae sili atu ma le afa o tagata tali mai (55%) e le ioe.
O le mea e sili ona finauina atonu o le "uaea mesh", lea e sili ona tutusa ma se pusa lapisi masani.E to'aitiiti na fai mai latou te fiafia (13%) pe le fiafia (39%) i le mamanu, ae toeitiiti atoa le afa (47%) fai mai "e lelei".
Na fesiligia fo'i e le su'esu'ega i latou na tali mai pe latou te fiafia i nisi o vaega o le tu'uina o filifiliga e tele.Mo se fa'ata'ita'iga, pe a fesiligia po'o fea faletupe latou te fiafia i ai, o le su'esu'ega o lo'o lisiina ai uiga e fitu (fa'ata'ita'iga foliga, faigofie o le fa'aoga) ma fai atu ia i latou e fa'ailoga mea uma latou te malilie i ai.O le faatulagaga lava lea e tasi na fa'aogaina mo fesili e uiga i le le fiafia o tagata tali i mamanu taitasi.
O le tele o le au faitio, e aofia ai ma le tele o pulega, ua faitio i le umi o le faagasologa ma le maualuga o le tau o le suia o pusa lanu meamata o loʻo i ai nei, lea e masani ona taumasuasua ma faigofie ona taʻavale.
O le fa'aaogaina o apa masani nai lo le fa'atauina o apa na mua'i faia e sili atu le taugata ma alu ai le taimi.Ae fai mai le au ofisa, e le lava ni tama’i apa o lo’o i ai e ofi i luga o auala vaapiapi i San Francisco, e lava lona lapo’a e tuu ai se atigipusa 32-kalone, ma e lava le malosi e taofia ai le talepeina ma le faamamaina.Na fai mai foi le taulaga e tatau ona faʻapipiʻi fagu i se masini eletise e faʻalogoina se faʻailo pe a tumu pusa.
Ae ui i lea, o le mamanu masani e sau i se tau: O se faʻataʻitaʻiga o le ata sili ona taugata Soft Square tau $20,900.Po'o le a lava le fa'ata'ita'iga e filifilia e le 'a'ai, o le fa'amoemoe o le fa'atosinaina o se fata e tasi e tau ile $2,000 ma le $3,000.Ua fuafua le taulaga e sui uma pusa apa e 3,000.
Ina ua maeʻa le boycott, na malilie le aai e faʻataʻitaʻi ni faʻataʻitaʻiga se tolu.Na tuʻuina e le taulaga ni faʻataʻitaʻiga se ono i tulimanu o auala i ni vaega eseese se lua i le taulaga i le gasologa o le masina, faʻatasi ai ma le QR code i luga o apa taʻitasi e mafai e tagata ona suʻeina e tuʻu ai se iloiloga.
Na maua e le aai ni tali e 1,027 i suʻesuʻega, o nisi i le gagana Sipaniolo ma le Saina, lea na faaliliuina ma auʻiliʻili e le Chronicle.
O tali na afua mai i se manatu mafaufau loloto - "Ou te talisapaia e mafai ona faʻaogaina le faitotoa i lou vae" - i faʻamalo mafanafana - "Ou te fiafia i le mamanu tulaga ese, matua sci-fi" - i le le fiafia - "Naʻo le b - filifili se tasi, don. aua le faamaimauina.”lou taimi ma tupe.
O nisi e taumānatu pe faamata e matagofie ma lava le aogā o fagu e fai e faʻamaonia ai lo latou tau.
“E iai a tatou mea e sili atu e faaalu ai a tatou lafoga nai lo kalone lapisi faavalevalea.Fa'amolemole tu'u lenei fa'avalevalea," o le tusi lea a se tasi na tete'e.
Na fausia foi e le Public Works se mamanu masani e ala i ala o faasalalauga lautele, imeli ma telefoni, laina telefoni 311 a le taulaga mo le aoina mai o manatu o tagata i faʻalapotopotoga, suʻesuʻega o tagata faʻamaʻi na sasaa lapisi ma tagata faigaluega lautele na toe lipeaina, tausia ma faʻamamaina.faapea foi talanoaga.ma kamupani e mafai.
O itu tu'usa'o e fa o le BearSaver e mafai ona fa'aogaina ata fa'atusa vinyl.E mafai ona fa'aopoopo se pusa toe fa'aaogā i le itu o le apa.O lenei fagu na faia e Securr.
O le BearSaver na i ai le vaega tele o tagata tali mai na fai mai latou te "fiafia i ai", i le 32 pasene.O mafua'aga e fiafia ai tagata e tu'u apa ona o mea ma faigofie ona fa'aoga.Ae ui i lea, o se numera tele (44%) e le taliaina le mamanu.O le mea sili lava, o le leai o ni vaega toe fa'aaogaina ma le foliga atoa o le mea e mafai ona mafua ai faitioga.
O le fagu sa sili ona lauiloa i le ono, ma na o le 9 pasene o fai mai latou te "fiafia i ai!"E pei o le BearSaver, o le tele o faaseā a le au tetee e uiga i le leai o se vaega e gaosi ai ma foliga mai o le apa.Ae ui i lea, toetoe o le afa o le au tali (43%) fai mai latou te fiafia i le faigofie o le faʻaaogaina.
O le "Salt & Pepper" shaker-shaped e mafai ona tu ese mo lona foliga ma foliga atoa, ma sili atu i le 40% fai mai latou te fiafia i nei foliga. O le "Salt & Pepper" shaker-shaped e mafai ona tu ese mo lona foliga ma foliga atoa, ma sili atu i le 40% fai mai latou te fiafia i nei foliga.O le masima ma le pepa lulu e mafai ona tu ese mo lona foliga ma foliga: sili atu i le 40% fai mai latou te fiafia i foliga. “Masima ma Pepa”形状的摇壶因其形状和整体外观而脱颖而出,超过40% 的人表示他们喜欢忙而。 “Masima ma Pepa”40% 的人表示他们喜欢这些功能。 Шейкер «Salt & Pepper» выделялся своей формой и внешним видом: более 40% сказали, что им понравились его функици. O le Salt & Pepper shaker na tulaga ese i lona foliga ma foliga, ma e sili atu i le 40% fai mai latou te fiafia i ona foliga.Ae o le numera lava lea o i latou na tali mai e le fiafia i le laititi o le tatalaina o le lapisi (50%) ma le faʻaputuina o lapisi i fafo atu o le tane (39%).E le gata i lea, e na o le 22% o tagata na tali mai na fai mai o le talone e faigofie ona faʻaoga, o le pasene laʻititi o apa e ono.
O le “Slim Silhouette” e tauva i le talone “Salt & Pepper” i lona foliga atoa ma foliga, ma e tusa ma le afa o tagata tali mai fai mai latou te fiafia i le apa ona o nei foliga. O le “Slim Silhouette” e tauva i le talone “Salt & Pepper” i lona foliga atoa ma foliga, ma e tusa ma le afa o tagata tali mai fai mai latou te fiafia i le apa ona o nei foliga. Контейнер «Slim Silhouette» соперничает с контейнером «Salt & Pepper» i le внешнему виду и форме: ка из-за этих особенностей. O le Slim Silhouette container e fa'atusalia le Salt & Pepper container i foliga ma foliga, ma e tusa ma le afa o le au tali fai mai latou te fiafia i le apa ona o nei foliga. “Slim Silhouette”的整体外观和形状可与“Salt & Pepper”垃圾桶相媲美,大约一半的受访者表示,由于他,由于这个罐头。 “Slim Silhouette” 的整体外观和形状可与 “Salt & Pepper” Общий вид и форма «Slim Silhouette» сравнимы с мусорной корзиной «Salt & Pepper», ma le около половины респондентов сказали, ьчнто позина -e fa'apea o se fa'alapotopotoga. O le aotelega o foliga ma foliga o le Slim Silhouette e fa'atusa i le Sate & Pepper ato otaota, ma e tusa ma le afa o le au tali na fai mai latou te fiafia i le ato ona o nei foliga.Peitai, o le afa o le au tetee na faitioina lana tamai pusa lapisi na tatala, ma o le kuata na fai mai na latou maua lapisi i fafo o le apa.Ma faʻatusatusa i isi mamanu, e toʻaitiiti na fai mai e faigofie ona faʻaoga (24%).
E tatau ona maitauina o le "Soft Square" e leʻi fiafia i ai le toʻatele o tagata tali.Na o le 11% na fai mai latou te "fiafia i ai!", ae 56% na fai mai latou te le ioe.Pe a faatusatusa i isi faletupe e lima, o se pasene tele o i latou na tali mai (31%) na fai mai ua faaleagaina le faletupe i nisi o auala (e pei o tusitusiga po o lapisi) ma ua leai ni uiga lelei iloga e fiafia i ai le toatele o tagata tetee.
“Uaea Mesh” tulaga muamua i le faigofie o le faaaogaina.O le lua vaetolu o i latou na tali mai, o le mafuaaga lena latou te fiafia ai i meaai apa, o le pasene maualuga o le ono i le taimi nei.Ae ui i lea, toetoe o le afa o le au tali na fai mai latou te talisapaia vaega toe faʻaaogaina, ma e toaitiiti na fiafia i meafaitino, foliga ma foliga atoa o le apa.
Mallory Moench and Nami Sumida are staff writers for the San Francisco Chronicle. Email: mallory.moench@sfchronicle.com nami.sumida@sfchronicle.com Twitter: @mallorymoench @namisumida
Nami Sumida ose fa'atupu fa'amatalaga fa'amatalaga i le San Francisco Chronicle.Aʻo leʻi auai i le 2021, na ia faia faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga mo Industry Dive, o se kamupani tala fou pisinisi e silia ma le 20 alamanuia.E iai fo'i lona poto masani su'esu'e ile tusitala ma fa'asalalauga ile Pew Research Center.
Mallory Moench o se tusitala mo le Maota Aai o San Francisco.Na auai o ia i le pisinisi lipoti a le San Francisco Chronicle i le 2019 ma sa ufitia foi afi afi, felauaiga, ma le coronavirus pandemic.
Sa ia ufiufi muamua femalagaiga ma tala fou i le lotoifale mo le Albany Times Union ma le Associated Press Alabama Legislature.Aʻo leʻi oʻo i lena, sa galue o ia o se freelancer aʻo aʻoga i le Graduate School of Journalism i le Iunivesite o le Aai o Niu Ioka, ma taulaʻi atu i le Yemeni diaspora.


Taimi meli: Oke-08-2022