Velkommen til vores hjemmesider!

Forskellen mellem 904 rustfrit ståltrådsnet og 904L rustfrit ståltrådsnet afspejles hovedsageligt i følgende aspekter:
Kemisk sammensætning:
· Selvom 904 rustfrit ståltrådsnet har de korrosionsbestandige egenskaber som austenitisk rustfrit stål, er den specifikke kemiske sammensætning ikke nævnt i detaljer i referenceartiklen.
· 904L rustfrit ståltrådsnet (også kendt som super austenitisk rustfrit stål) har en specifik kemisk sammensætning.Den indeholder 14,0 % til 18,0 % chrom, 24,0 % til 26,0 % nikkel og 4,5 % molybdæn.Denne sammensætning med høj nikkel og høj molybdæn giver den fremragende korrosionsbestandighed.
Korrosionsbestandighed:
Begge har god korrosionsbestandighed, men 904L rustfrit ståltrådsnet har bedre korrosionsbestandighed.Især har den god korrosionsbestandighed over for ikke-oxiderende syrer såsom svovlsyre, eddikesyre, myresyre, phosphorsyre osv., og udviser god modstandsdygtighed over for grubetæring, spaltekorrosion og spændingskorrosion i neutrale chloridionmedier.
I modsætning hertil, selvom korrosionsbestandigheden af ​​904 rustfrit ståltrådsnet også er meget stærk, er de specifikke data og rækkevidde ikke nævnt i referenceartiklen.
Mekaniske egenskaber:
904L rustfrit ståltrådsnet har høj styrke og hårdhed, samt god plasticitet og sejhed.Disse mekaniske egenskaber gør det muligt for den at opfylde forskellige mekaniske bearbejdnings- og fremstillingskrav.
Med hensyn til de mekaniske egenskaber af 904 rustfrit ståltrådsnet er de specifikke oplysninger ikke nævnt i detaljer i referenceartiklen.
Anvendelsesområder:
På grund af dets fremragende korrosionsbestandighed og mekaniske egenskaber bruges 904L rustfrit ståltrådsnet ofte i hårdere arbejdsmiljøer, såsom petroleum, petrokemisk udstyr, røggasafsvovlingsanordninger i kraftværker, offshoresystemer eller havvandsbehandling.
· 904 rustfrit ståltrådsnet har korrosionsbestandighed og kan bruges i korrosionsbestandige områder.
· 904L rustfrit ståltrådsnet har bedre ydeevne end 904 rustfrit ståltrådsnet med hensyn til kemisk sammensætning, korrosionsbestandighed, mekaniske egenskaber og svejseydelse, så det bruges ofte i mere krævende arbejdsmiljøer.

 

24年编织网1

24年编织网8

24年编织网9

 

 

24年编织网11


Indlægstid: 13-jun-2024